Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser och för att analysera vår trafik. Integritetspolicy Cookiepolicy

Toyota C-HR Recension: Djärv design, dynamisk prestanda och innovativ teknik

Toyota C-HR

Toyota C-HR är en subkompakt crossover-SUV. C-HR står för "Coupe High Rider", och fordonets formgivning liknar en coupé, medan den högre åkhöjden ger det utseendet av en SUV.
Toyota C-HR drivs av en 2,0-liters fyrcylindrig motor som ger 144 hästkrafter. Motorn är kopplad till en kontinuerlig variabel transmission (CVT) som skickar kraft till framhjulen. Fyrhjulsdrift är inte tillgänglig.
C-HR har en bekväm och rymlig interiör med sittplatser för upp till fem personer. Kabinen är välutrustad, med ett ljudsystem med sex högtalare, ett 7-tums infotainmentsystem med pekskärm, Apple CarPlay, Android Auto och Bluetooth-anslutning.
C-HR levereras som standard med en uppsättning förarassistansfunktioner, inklusive adaptiv farthållare, filbytesvarning, automatisk nödbromsning och automatiskt helljus.
Toyota C-HR är ett effektivt fordon, med en EPA-beräknad bränsleekonomi på 27 mpg i staden och 31 mpg på motorvägen.
Totalt sett är Toyota C-HR en elegant och praktisk subkompakt crossover-SUV som erbjuder en bekväm körning och massor av funktioner. Det är ett utmärkt val för köpare som letar efter ett fordon som är roligt att köra och lätt att leva med.


eXus Dev 24.5.2023
Huvudkvarteret Toyota

Toyota: Driv innovation, inspirerande förtroende

Toyota logo

Toyota Motor Corporation är det största bilföretaget i Japan. Det är huvuddelen av det börsnoterade bolaget Toyota Group. Företagets huvudkontor ligger i Toyota, Aichi Prefecture, Japan. ... Toyota Artikel


Toyota C-HR - Recensioner

Recensioner
- 0 / 0 Recensioner
Lägg till recension
- Betygsätt - 0