Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser och för att analysera vår trafik. Integritetspolicy Cookiepolicy

Audi - Recension från Max Redford

1.11.2022
Så här blev Audi -logotypen faktiskt att bli. Jag trodde att dessa ringar står för de fyra tyska biltillverkarna Audi, Volkswagen, BMW och Mercedes. Var och en i en ring. Jag kommer inte ens ihåg från vem och hur jag hörde om dessa ringar. Det visar sig att allt är helt annorlunda. Och den här gamla logotypen som finns på bilden, användes den på bilar som den är? Eller är det bara en illustration? Och naturligtvis, tack för artikeln, lärde jag mig något nytt idag.
---
Here's how the Audi logo actually came to be. I thought these rings stand for the four German car manufacturers Audi, Volkswagen, BMW and Mercedes. Each in a ring. I don’t even remember from whom and how I heard about these rings. It turns out everything is completely different. And this old logo that is in the photo, was it used on cars as it is? Or is it just an illustration? And of course, thanks for the article, I learned something new today.

Annat Audi Recensioner

Recensioner
- 5 / 1 Recensioner
Lägg till recension
- Betygsätt - 0

Audi är bara en bra bil !!!
---
Audi ist einfach ein tolles Auto !!!
Евгений 28.10.2022
Я тоже так думаю, машина просто ураган !!!